Letná svadba špeciál - 2.časť SVADOBNÍ RODIČIA

Letná svadba špeciál

Časť 2. - Svadobní rodičia

Svadobní rodičia sú menej dôležití ako nevesta alebo ženích, preto by aj oni mali venovať pozornosť výberu tých vhodných šperkov na svadbu. V druhej časti tohto bloku sa pozrieme aké šperky sú vhodné pre svadobnú mamu ale aj svadobného otca.

Pri výbere šperkov pre svadobnú mamu je tu väčšia voľnosť ako pri neveste. Môžete sa vyhrať s farbami, materiálmi a rovnako aj veľkosťou. Všetko to závisí od štýlu šiat, ktoré budete mať. Veľmi obľúbené sú sety náhrdelníkov alebo príveskov s náušnicami. Môžete siahnuť po šperkoch s očkami, ktorých farbu si viete zladiť so šatami. Treba mať ale na pamäti, že menej je niekedy viac. Medzi často vyhľadávané šperky svadobných mám patria aj tie s kvetinovým vzorom, ktoré oživia šaty a rovnako rozžiaria a omladia Vašu tvár.

set1                  náramok 2             kvet

 

Šperky z polodrahokamov a minerálov sa tešia svojej veľkej popularite a sú vhodné aj na tak významné spoločenské udalosti ako je svadba Vášho dieťaťa. Na výber máte z množstvo druhov polodrahokamov a taktiež farieb. Napríklad modrozelený Apatit, alebo jemný fialový Chalcedón. Je len na Vás, ktorý polodrahokam uprednostníte. K náhrdelníku si viete zladiť aj náramok, ktorý je rovnako dôležitý, a taktiež náušnice. Veľkosť šperkov závisí od typu šiat, účesu a Vašej preferovanosti. Avšak mali by ste myslieť na to, aby všetko spolu ladilo a bolo to decentné a uhladené, keďže ste treťou najdôležitejšou osobou na svadbe po neveste a ženíchovi.

polodrahokam 1                      náramok 3                     polodrahokam 2

 

Svadobný otec má na výber z kvalitných oceľových retiazok a náramkov, avšak odporúčame vyberať jemnejšie vzory, ktoré nebudú pôsobiť rušivo. Hrubé pánske retiazky alebo masívne náramky sú vhodnejšie na voľnočasové aktivity. Obľúbený je kráľovský vzor retiazky v tenšom prevedení. Je len na Vás či si zvolíte šperky v zlatej alebo v striebornej farbe. Rovnako to platí aj pri ženíchovi. Tomu by sme odporučili nanajvýš jemný náramok.

retiazka 2                 náramok 4                      retiazka

 

Svadobní rodičia majú väčšiu voľnosť pri výbere šperkov, no aj napriek tomu by si ich mali vyberať pozorne a dôsledne. Kvalitné šperky budú s Vami totižto po celý čas v tak významný deň.