Tipy na vianočné darčeky – darujte pod stromček trblietavý šperk

Cítite tú podmanivo známu vôňu? Zima sa pomaličky prikráda a čoskoro nastane ten čarokrásny vianočný čas. Najkrajšie sviatky v roku – Vianoce sú symbolom vzájomnej úcty, lásky k blížnym, priateľstva, pokoja a mieru. Na druhej strane Vianoce predstavujú aj čas väčších investícií a nakupovania vianočných darčekov.

Možno si poviete, že darovanie šperku je večná klasika. Ibaže, ženy milujú šperky a nikdy ich neomrzia. A rovnako sa aj muži každým rokom viacej zaujímajú o tento štýlový módny doplnok. Aj šperk ukrytý v úhľadnej krabičke pod stromčekom dokážete vyčariť nesmierne úprimnú radosť. Spomaľte a nechajte sa inšpirovať tipmi na darčeky v podobe krásnych šperkov z chirurgickej ocele, po ktorých zaplesá srdce Vašich blízkych.

Šperk pre maminku či babičku, ktorý im ukáže Vašu lásku

Maminky a babičky sú tie najmilšie a najstarostlivejšie osoby v našich životoch. Preukážte im na oplátku, že aj Vám na nich skutočne záleží a že ich nesmierne milujete. Dômyselná retiazka s medailónikom v tvare srdiečka je zhmotnením Vašich citov. Do medailónu nezabudnite vložiť rodinnú fotografiu. Babičky sa okrem toho určite veľmi potešia aj retiazke  s príveskom v tvare medailóniku s anjelom strážnym, ktorý ich bude chrániť a pripomínať im, že na ne každý deň myslíte.

Nesmrteľné perlové šperky pre elegantné dámy

Perlový šperk zaručene rozžiari očká každej ženy. Rozmanitosť šperkov z perál je naozaj široká. Vyberať môžete z klasických bielych perlových náušníc či náhrdelníkov. Ak obdarovaná žena má rada rôznorodosť, určite nepohrdne ani extravagantnejším náramkom s perlami alebo perlovým  náhrdelníkom, náramkomnáušničkami v sýtejších farbách.

Trblietavý náramok na nežnej ruke ženy

Neviete, aký typ náramku by ju potešil? Stačí, keď nahliadnete do jej šperkovnice, ktorá bude Vaším tajným radcom. V našom e-shope nájdete širokú ponuku nádherných dámskych náramkov od klasických retiazkových cez pevné obručové náramky až po nápadité a výrazné náramky pre tie najodvážnejšie slečny a dámy. Osobitnú kategóriu tvoria náramky z polodrahokamov, ktoré majú svoje čaro a význam.

Retiazky a náramky sú najobľúbenejším šperkom mužov

A nezabúdame ani na pánov. Aj tí si predsa zaslúžia byť obdarovaní prekrásnym šperkom. Muži v súčasnosti veľmi obľubujú elegantné a vkusné retiazky či náramky. Tieto dva druhy šperkov u mužov naozaj dominujú a veľmi radi nimi doplnia akýkoľvek druh oblečenia. Pánske šperky sú obvykle o niečo masívnejšie, ako tie dámske. Tak isto nie sú až tak zdobené, a to z jediného dôvodu – muži milujú jednoduchosť. Ideálny šperk pre muža je ten, ktorý má čisté línie a je zhotovený z kvalitného materiálu akou je chirurgická oceľ, prípadne jej kombinácia s eko kožou.