Perly sa nemusia nosiť len k slávnostným outfitom

716-4

Perly predstavujú symbol krásy, nežnosti a ženskosti. V šperkovnici by nemali chýbať žiadnej dáme. Vďaka tomu, že sú perly naozaj jednoduchým doplnkom, je ich možné veľmi ľahko kombinovať. V minulosti nosenie perlového náhrdelníka evokovalo vysoké spoločenské postavenie, bohatstvo a šťastie. Preto sa niet čomu čudovať, že sa perly stali výsostnou ozdobou dekoltu kráľovien a žien urodzeného pôvodu.

Perlový náhrdelník sa stal ikonou ženskosti aj vďaka revolučnej módnej návrhárke Coco Chanel, ktorá naň nedala dopustiť. Nádherné šperky z perál ovládli aj filmový svet a ich veľkou milovníčkou bola aj známa herečka a módna ikona Audrey Hepburn. Šperky z perál očarili aj samotnú kráľovnú sŕdc– princeznú Dianu.

Perly diktujú súčasné módne trendy
Perlový náhrdelník je jedným z najelegantnejších šperkov, ktorý funguje takmer pri každej príležitosti. Perlové šperky evokujú sofistikovanosť a vďaka tejto vlastnosti budete vypadať vždy fantasticky, a to bez ohľadu na to, čo máte na sebe.

V súčasnosti si perlový náhrdelník môže dovoliť každá žena, stačí si len vybrať. V našej ponuke nájdete perlové náhrdelníky, ktoré sú vyrábané len z kvalitných a dôkladne triedených shell perál. V posledných dvoch sezónach sa stalo veľkým hitom vrstvenie perlových náhrdelníkov. To znamená, že čím viac radov perál máte na sebe, tým lepšie. Ale pozor! Rozhodne treba vedieť k akým outfitom sa takéto vrstvenie hodí.

Perly už nie sú len čerešničkou na torte slávnostných outfitov

Aj keď etiketa nosenia perlových šperkov časom povolila na prísnosti, stále existujú isté pravidlá, ktoré by ste milé dámy mali ovládať. Klasikou zostáva, že najideálnejšou príležitosťou na prezentáciu perlových skvostov vašej šperkovnice je svadba. Tieto perlové klenoty dodajú vášmu elegantnému outfitu romantický šmrnc a verte nám, nejeden pohľad svadobných hostí na nich spočinie.

Perly sa perfektne hodia aj keď nie ste vyfintená od hlavy po päty. Sú ideálnym šperkom aj na neformálne stretnutia, či už idete s kamoškou na kávičku, alebo len tak na taký klasický piknik v anglickom štýle. Nebojte sa ich kombinovať, pokojne vytiahnite zo šatníka vaše obľúbené džínsy a jednoduchú blúzku. Perly dodajú vášmu každodennému outfitu iskru a štýl.

Perly nie sú len biele

Perla – kráľovná klenotov, nemusí byť nevyhnutne len biela. Príroda je veľká čarodejka, a preto farebné perly nemusia byť hneď nevyhnutne umelo prifarbené. Pravdou je, že farba jednotlivých perál závisí od prostredia a vonkajších faktorov, v ktorých sa perlorodka nachádza.

Po bielych perlách sú veľmi obľúbené aj zlaté, ružové, levanduľové či čierne. Jedinečným a výrazným perlovým náhrdelníkom v našej ponuke je perlový náhrdelník značky ALEXIS MARTEN s unikátnymi červenými perlami a príveskom v tvare srdiečka.

Tak čo dámy, ktorým perlovým šperkom podľahnete vy ?