Letná svadba špeciál - 4.časť HOSTIA

Letná svadba špeciál

Časť 4. - Hostia

V tomto letnom špeciály nesmieme zabudnúť aj na ostatných hostí, ktorí sú taktiež dôležitá súčasť svadby. Hostia si môžu vybrať zo širokej ponuky šperkov, s ktorými si dotvoria celkový outfit.

Svadobní hostia majú väčšiu voľnosť, čo sa týka výberu šperkov. Iba ak by bola nejaká špeciálna téma svadby, ku ktorej treba prispôsobiť aj celkový outfit. Rôzne materiály, farby a tvary, to všetko záleží na Vašom vkuse. Samozrejme aj tu platí, že menej je niekedy viac, a preto je lepšie šperky vyberať rozumne s dôrazom na decentnosť. Ak máte šaty s výrazným vzorom, odporúčame voliť jednoduché šperky. A naopak, ak preferuje výraznejšie šperky, zvoľte jemnejšie šaty, aby ste tak šperkom dovolili vyniknúť. Akú zvoliť retiazku s príveskom alebo náhrdelník, to Vám zas napovie Váš výstrih na šatách.

8972                      10664-7                         2820

 

V našej ponuke nájdete aj veľa krásnych oceľových prsteňov, ktoré neuniknú žiadnemu oku. Voliť môžete strieborné alebo zlaté farebné prevedenie. Taktiež k prsteňom si viete zladiť aj náušnice. Či visiace alebo napichovacie, to závisí od typu Vášho účesu. Prsteň aj náušnice treba doladiť aj s náramkom, no pozor nemali by všetky kúsky šperkov byť príliš výrazne. Ak chcete zvýrazniť nejaký šperk, vždy stavte iba na jeden a ostatné pekne jemne dolaďte.

obr blog                               obr blog 2                             obr blog 3

 

Pre pánov sú vhodné oceľové retiazky ale aj náramky, či už z chirurgickej ocele, alebo z obľúbenej eko kože. Páni si radi vyberajú retiazky v kráľovskom vzore, pretože pôsobia elegantne a decentne zároveň. Náramok odporúčame voliť podľa retiazky, či v kráľovskom vzore, alebo spomenuté náramky z eko kože, ktoré sú vhodné pre mladých pánov. Sú moderné a taktiež elegantné s oceľovou ozdobou alebo zapínaním.

 6464-1                      11556-1                           9080

 

Ako hosť máte na výber z veľkého množstva šperkov, je už len na Vás, pre ktoré sa rozhodnete. Dôležité je aby ste sa cítili čo najpohodlnejšie a vďaka našim oceľovým šperkom to hravo zvládnete.