Moderné prívesky z chirurgickej ocele: Ich dokonalosť vám vyrazí dych

prívesok

To, že je chirurgická oceľ skutočne odolným, trvácnym, stálofarebným, pevným a kvalitným materiálom Vám snáď nemusíme pripomínať. A vďaka týmto superlatívom sú prívesky z chirurgickej ocele tak obľúbené, že dokonca v mnohých smeroch plnohodnotne nahradia šperky zo striebra. Navyše prívesky z chirurgickej ocele nemusia byť len jednofarebné. Chirurgická oceľ je tvárna a tak do oceľových príveskov je možné zakomponovať aj iné materiály ako je napríklad polodrahokam, perla či kubický zirkón.

Šperky a konkrétne prívesky z chirurgickej ocele pre ženy i mužov, dokážu byť nielen veľmi praktické, ale i krásne a pôvabné. Strieborné prívesky z chirurgickej ocele sa lesknú v chladivých tónoch rovnako ako striebro a naopak, prívesky v zlatej farbe žiaria presne tak ako zlato. Na pohľad sú preto oceľové prívesky takmer na nerozoznanie od spomínaných drahších materiálov.

Prívesok platnička z chirurgickej ocele – TOP šperk u mužov

Mužom surový materiál chirurgické oceľ nesmierne pasuje. Je to materiál akoby pre nich stvorený. Veľkoleposť, chladivé tóny a mohutnosť príveskov z chirurgickej ocele je presne to, čo vyjadruje mužskú podstatu. Najobľúbenejším typom oceľových príveskov sú práve tie v tvare platničky. Či už ide o prívesok platnička s krížom, písmenom alebo prívesok platnička znamenie zverokruhu či s iným motívom, na mužskej hrudi bude tento šperk vypadať perfektne.

Naše prívesky na krk z chirurgickej ocele dodávame aj s retiazkou.  Práve prívesky v tvare platničky dokonale vyniknú na tzv. guličkových retiazkach v populárnom military štýle. Dámy, preto, ak chcete sovu polovičku obdarovať, rozhodne sa poobzerajte po šperkoch z chirurgickej ocele, a najmä po príveskoch v tvare platničky, ku ktorým viete pekne zladiť aj pánske náramky.

Nepominuteľná krása v podobe prívesku motýľ

Pre dámy  slečny, ktoré milujú jemné šperky s nežnou, ale luxusnou výpovednou hodnotou, určite zaujmú prívesky v tvare motýľa či motýlích  krídiel. Oceľová retiazka v zlatej či striebornej farbe doplnená o jemný, elegantný prívesok s motívom motýľa je určite očarujúcou ozdobou každého ženského dekoltu.

Prívesok motýľ je jedinečným a univerzálnym šperkom na každodenné nosenie. Ak však tento prívesok s retiazkou doplníte aj o ďalšie šperky nesúce sa v podobnom motíve, dokáže prívesok motýľ elegantne doplniť aj spoločenské šaty. Ak sa však nechcete trápiť nad kombináciou jednotlivých šperkov, zaobstarajte si rovno dámsky set v tvare motýľa.

Naša ponuka príveskov sa stále rozrastá

Prívesky z chirurgickej ocele predstavujú moderný a nadčasový šperk, ktorý len tak ľahko nevyjde z módy. Oceľové prívesky sú určené pre všetkých – mužov, ženy i deti. Predstavujú vynikajúci spôsob, ako niekoho obdarovať výnimočným šperkom. Aj preto sa naša ponuka príveskov na našom e-shope neustále rozširuje. Vyberať si môžete zo širokej škály motívov ako i rôznych farebných prevedení a dizajnov. Neváhajte a pozrite si našu celú ponuku príveskov z chirurgickej ocele.