Letná svadba špeciál - 3.časť DRUŽIČKY

Letná svadba špeciál

Časť 3. - Družičky

Neodmysliteľnou súčasťou svadieb sú družičky. Sestry, sesternice, kamarátky, ktoré tak v dôležitý deň chcú stáť po boku nevesty a tiež vyzerať čo najlepšie. V tejto časti nášho letného špeciálu sa zameriame na šperky vhodné práve pre družičky.

Novodobý trend rovnakých šiat pre družičky sa vo veľkom praktizuje aj u nás. Ak sú rovnaké šaty, tak aj šperky by mali ladiť, alebo prinajmenšom ísť v rovnakom farebnom tóne. Obľúbené sú napríklad pastelové farby, medzi ktoré najčastejšie patria ružová, modrá a zelená farba. Môžete si vybrať zo setov šperkov alebo si vyskladať set podľa vlastných predstáv. Tu sa žiadne medze predstavivosti nekladú. Rôzne tvary šperkov sú vítané. My spomenieme ale veľmi obľúbené kvetinové vzory, ktoré pôsobia nežne a romanticky, a sú ako stvorené pre rolu družičky. U nás nájdete tieto sety až v štyroch farebných prevedeniach.

8042                      11691                          434

 

Obľúbené sú taktiež prívesky v tvare srdiečka, ktoré sú viac než vítané v svadobný deň. Viete ich doplniť náušnicami, prsteňom alebo náramkom v podobnom romantickom duchu. Veľa však závisí aj od štýlu a témy svadby, od ktorej sa odvíjajú nielen šaty, ale aj samotné šperky. Preto si radšej vždy dopredu zistite tému svadby, aby ste sa ňu mohli pripraviť vhodnými oceľovými šperkami. Populárne sú svadby vo vintage štýle, ku ktorému si viete rovnako zladiť aj šperky s jemným nádychom tmavej patiny.

Darcek               182                   8912

 

Nikto nechce v deň svadby zatieniť nevestu, no i družičky chcú zažiariť. Výhodu majú v tom, že medze sa tu nekladú a môžu si vybrať z bohatej ponuky šperkov z chirurgickej ocele.