Bez štýlového náramku ani na krok

náramky 1

Náramky sú krásne. Sú fascinujúcou ozdobou našich rúk. Náramky už nie sú len módnou záležitosťou nežnejšieho pohlavia, ale i i páni si ich obľúbili, a stali sa tak neoddeliteľnou súčasťou ich života.

Ľudstvo samo už od nepamäti nosí náramky ako ozdobu rúk. Kedysi dávno to boli rôzne rastlinky len tak obmotané okolo zápästia, neskôr sa náramky a šperky ako také stali akousi magickou záležitosťou a využívali sa najmä pri rôznych rituáloch. Ľudia verili, že v náramkoch sa nachádza istá nadpozemská sila, ktorá ich chráni.

Neskôr boli náramky považované za výsadu bohatých. Čím boli náramky mohutnejšie, trblietavejšie a výraznejšie, tým lepšie. Významnú rolu v minulosti zohrávali i drahokamy, ktoré boli do náramkov osádzané.

Mnohé z týchto pradávnych tradícii pretrvávajú i v súčasnosti. Z materiálu vyniká najmä striebro, no čoraz častejšie si ľudia volia chirurgickú oceľ, ktorá je podobná striebru, avšak je odolnejšia a trvácnejšia.

Dnes sú náramky považované za šperk, doplnok, ktorí perfektne doladí náš outfit. Pojem „masová vychytávka“ je typický aj pre náramky, ktoré taktiež podliehajú módnym trendom. Poďte sa spolu s nami pozrieť na niektoré z nich a nechajte sa unášať vlnou Citystorm inšpirácie.

Kožené náramky

Tento druh náramkov si zakaždým nájde cestu na výslnie a nikdy nezapadne prachom. Kožené náramky majú svoje nestarnúce čaro. Sú vhodné ako pre dámy, tak i pre pánov. Vybrať si môžete z rôznych veľkostí a farebných prevedení. U nás nájdete nádherné náramky z eko kože. Či už zvolíte jednoduché prevedenie alebo vás očarí farebný náramok so štvorlístkom a atraktívnym zdobením, za každých okolností sa bude kožený náramok na vašej ruke vynímať. Okrem toho majú tieto náramky v červenom prevedení aj ochrannú silu proti urieknutiu.

Náramok s príveskom

Áno, je to presne ten typ náramku, ktorý vám príjemne štrngoce pri každom pohybe ruky. Náramky s príveskom sú celkom trendy, a preto by tento kúsok medzi vašimi klenotmi nemal chýbať. Prívesok môže pre vás znamenať istú symboliku alebo môže byť vaším amuletom. Ak bude takýto náramok vykladaný polodrahokam, zaručene sa stane stredobodom pozornosti. Do našej ponuky sme zaradili jedinečné a mystické náramky z polodrahokamu Tigrie okoKarneol, ktoré sú ozvláštnené príveskom v tvare srdiečka.

Retiazkové náramky

Klasika a stálica medzi náramkami. Retiazkové náramky sú ideálnou voľbou na každodenné nosenie, ale i na slávnostné príležitosti. Ich vynikajúcou vlastnosťou je možnosť ich kombinácie a vrstvenia. Jednoduchý retiazkový štýl doplnení krásnymi krištálikmi je ikonický pre náramok Marlen.

Pevné náramky

Práve letné obdobie je tým ideálnym časom, kedy by sme mali z našich šperkovníc vytiahnuť pevnejšie, masívnejšie náramky. Obručové náramky nádherné vyniknú na opálenej pokožke. Ak si zvolíte masívnejší typ, vystačíte si i s jedným kúskom. U nás nájdete jedinečné masívne náramky MAYAMOLLY z chirurgickej ocele, ktoré sú výrazné a luxusné už na prvý pohľad. Vybrať si však môžete aj tenšie, a práve tie sa dajú krásne kombinovať. Vyskúšajte skombinovať naše úžasné náramky ALEXIA a dosiahnite tak výraznejší vzhľad.