Rozžiarte vašu nádhernú tváričku správnym tvarom náušníc

Náušnice

Pre ženy sú náušnice ozdobou na celý život. Dámy svoje prvé náušnice dostali do vienka hneď po narodení, iné si na ne trochu počkali. Pravdou však je, že náušnice majú bohatú históriu a stali akousi nevyhnutnosťou života žien. Módne trendy však napredujú a spoločnosť sa im prispôsobuje, a preto sa náušnice sa stali nielen záležitosťou dám, ale drobné napichovačky alebo tzv. tunely nájdeme hrdo nosiť aj pánov.

Ženy majú dobre vyvinuté estetické cítenie, a preto si šperky, a teda aj náušnice, vyberajú najmä podľa vzhľadu. Tak ako je každá žena svojím vzhľadom či povahou jedinečná a unikátna, rovnako jedinečný a unikátny je aj módny vkus. Niektoré ženy sú konzervatívnejšie a celý život sa uspokoja s minimalistickými no zato drahšími náušnicami a iné ich majú toľko, že by si mohli otvoriť svoj vlastný obchod.

Existuje množstvo tvarov a veľkostí náušníc a samozrejme aj oni podliehajú módnym trendom. No vedeli ste, že správny tvar náušníc dokáže rozžiariť vašu tvár a nechá vyniknúť vaše črty? Poďme sa spolu pozrieť na typológiu tváre a poradíme vám, ktoré náušničky sa hodia práve k vašej tvári.

 

Okrúhla tvár

Ak ste jej majiteľkou, gratulujeme. Hodí sa vám takmer každý tvar náušníc. Pri výbere preto máte viac - menej slobodnú ruku a môžete sa vyblázniť či už na dĺžke, veľkosti, farebnosti alebo tvare náušníc. Vaše črty najviac vyniknú, ak si vyberiete voľne visiace náušnice. Ich dĺžka by mala približne siahať na miesto, kde je vaša tvár najširšia.

 

Oválna tvár

Oválna tvár potrebuje opticky rozšíriť, preto s pokojným svedomím môžete siahnuť po oblejších a mohutnejších tvaroch. Vyberte si z našej ponuky očarujúcich kruhových náušníc z chirurgickej ocele. Nič nepokazíte ani geometrickými tvarmi, a ak pri výbere zvolíte aj výraznejšiu farbu, rozhodne v nich budete okúzľujúca.

 

Hranatá tvár

Tento typ tváre sa vyznačuje najmä ostrými rysmi, preto ak ste aj vy jej majiteľkou, náušničky vyberajte veľmi opatrne, aby ste nepôsobili príliš ostro. Vyberte si jemné, jednoduché náušnice, ktoré zjemnia vaše črty a dodajú vám šmrnc. Skvelou voľbou sú pre vás perlové náušnice, ak túžite po niečom trblietavom a farebnom, siahnite po SHAMBALLA náušničkách.

 

Štvorcová tvár

Chcete tvár opticky predĺžiť, zjemniť ostrú čeľusť alebo nechať vyniknúť vaše dominantné črty či práve naopak , zjemniť ? Váš typ tváre ponúka množstvo možností ako sa s náušnicami vyhrať. Minimalistické náušnice so zirkónom rôzneho tvaru, väčšie polkruhové alebo v tvare srdiečka či kvietka? Výber je len na vás.