Made with Swarovski: Keď sa snúbi nadčasovosť s luxusom

swarovsky(1)

Značka Swarovski je vo svete šperkov tak zvučným menom, že sa zrejme nenájde nikto, kto by ju nepoznal. Swarovského originálne spracované trblietavé kamienky si našli obľubu u žien po celom svete. Firma Swarovski sa tak stala zárukou vysokej kvality s viac ako sto ročnou tradíciou.

Týmto nádherným skvostom sme neodolali ani my, a preto Vám s veľkou radosťou oznamujeme, že do ponuky nášho e-shopu sme zaradili aj jedinečnú kategóriu Made with Swarovski . A keďže pre nás aj naďalej zostáva prioritou ponúkať Vám kvalitné šperky z chirurgickej ocele, tak aj všetky šperky Made with Swarovski nájdete v kombinácii práve s nekorodujúcou chirurgickou oceľou.

Čo označenie „Made with Swarovski Elements“ znamená?

Označenie Swarovski Elements (Swarovski komponenty) sa nepoužíva len v šperkárstve, ale nájdete ho aj v iných odvetviach, ako napríklad móda či doplnky. Znamená to, že krištáľ, ktorý tak nádherne odráža svetlo, je výrobkom Swarovski, avšak ostatné časti daného šperku sú od iného výrobcu a šperk, ktorý z tejto kombinácie vznikne je následne označený značkou „Made with Swarovski Elements“.

Aké druhy šperkov s označením MADE WITH SWAROVSKI u nás nájdete?

Všetky naše zákazníčky sú výnimočné, a preto sa im snažíme ponúknuť aj výnimočné šperky, ktoré podtrhnú ich jedinečnosť. Šperky Made With Swarovski Vám pomôžu stať sa stredobodom pozornosti a nezáleží na tom, či ste moderná a dynamická slečna, alebo distingvovaná a elegantná dáma. Šperky Swarovski Elements sú navrhnuté tak, aby sa dokonale hodili každej žene. Či už si vyberiete oslnivú retiazku s príveskom, žiarivé náušničky alebo sa rozhodnete pre kompletný set, s Made with Swarovski budete vypadať prekrásne a výnimočne.

Kvalita za rozumnú cenu

Swarovski Elements predstavuje divíziu Swarovski, ktorá zo svojho produktového portfólia ponúka dámam po celom svete pestrofarebné kamienky a komponenty vykladané kamienkami s poriadnou dávkou noblesy a luxusu. Swarovski Elements si bezpochyby potrpí na precíznom spracovaní a exkluzivite. Výhodou šperkov Made With Swarovski je, že si ich môžete zakúpiť za veľmi príjemné ceny. Aj vďaka tomu sa tešia veľkej popularite.