Hrubé retiazky v znamení pánskeho štýlu

Šperky z chirurgickej ocele k mužom vždy pasovali. Zdôrazňujú ich mužnosť, šarm a dokresľujú ich osobnosť. Chirurgická oceľ je pevná, úžasne vypadá, je odolná a cenovo dostupná. Všetky tieto atribúty dokonalo vyhovujú mužskému pohlaviu, a preto sa u nich šperky z chirurgickej ocele stali číslom jeden.

Hrubé retiazky umocňujú charizmu každého muža

Každý elegán by vo svojej zbierke šperkov mal mať minimálne jednu hrubú retiazku, ktorá v sebe kombinuje odvážnosť a sexepíl. Hrubé retiazky poukazujú na nositeľovu individualitu, sebavedomie a vycibrený zmysel pre módu.

Pánske hrubé retiazky sú vhodné na bežné nosenie, ale nepokazíte nimi ani formálnejší odev. Pánska retiazka by nemala byť príliš krátka, aby neškrtila, no na druhej strane by nemala byť ani príliš dlhá. V tomto prípade teda platí pravidlo zlatej strednej cesty. Pri hrubých retiazkach pre pánov, dbajte najmä na vhodnosť hrúbky a kombináciu farieb. Veľmi rýchlo by sa mohlo stať, že by muž mohol pôsobiť ako z raperského videoklipu či mafiánskeho gangu.

Hrubé retiazky so vzormi, ktoré sršia mužnosťou

Medzi obľúbené pánske vzory retiazok patrí najmä Kráľovský vzor, Byzantínsky vzor, vzor Figaro, Pancier a Rombo.

Kráľovský vzor patrí medzi najvýnimočnejšie vzory. Retiazka zhotovená z kráľovského vzoru patrí medzi masívnejšie, výraznejšie a u mužov veľmi obľúbené. Môže mať hranatý, alebo oválny tvar. Svojou prepracovanosťou dokáže táto pánska hrubá retiazka upútať pozornosť okolia už na prvý pohľad.

Vzor Figaro je asi najznámejší a rovnako ako kráľovský vzor, je jedným z obľúbených mužských vzorov. Pánska retiazka so vzorom Figaro je veľmi nadčasová a vyznačuje sa svojou robustnosťou. Tento vzor je typickým prepojením troch menších očiek a jedného väčšieho. V našej ponuke ho nájdete u pánskej hrubej retiazky Zeus, Eladio, Orion a Apolón.

Byzantínsky vzor je vskutku exkluzívny. Pánska retiazka z tohto vzoru očarí najmä odvážnejších mužov, ktorí sa neboja nosiť hrubé retiazky, a to doslovne. Pánsku hrubú retiazku s Byzantínskym vzorom odporúčame nosiť striedmo k neformálnemu. Pre skutočných fajnšmekrov sme do našej ponuky zaradili pánsku retiazku - vzor Byzantínsky v kombinácií s platničkou. Tak čo, trúfate si ?

Niektorí muži sú priam stvorení na nosenie hrubých retiazok. Iní sa ich zas musia naučiť nosiť. Pri výbere hrubých pánskych retiazok však buďte naozaj rozvážni. Určite ich nekombinujte s inými výraznejšími doplnkami. Celkový dojem by potom namiesto luxusného mohol byť preplácaný a lacný. A samozrejme, nezabúdajte tieto retiazky kombinovať aj s vhodným outfitom.