Alexis Marten

 Si žena, ktorá sa nebojí výziev a zmien. Žiješ v uponáhľanom svete 3. tisícročia, ale rada sa vraciaš k pravým a osvedčeným hodnotám, ktoré sa nebojíš kombinovať so svojou eleganciou, hravosťou, dôvtipom a zaručenými ženskými zbraňami, ktoré poznáš len ty. Cítiš, že sa v tebe prelína tradícia s moderným duchom doby, a preto okamžite siahaš po šperkoch značky ALEXIS MARTEN, ktoré v sebe ukrývajú to najlepšie z čias minulosti a sveta súčasnosti.

 ALEXIS MARTEN ti ako popredný tvorca na Slovensku ponúka vysokoelegantné modely šperkov z shell perál, polodrahokamov, minerálov, v kombinácii s kvalitnou chirurgickou oceľou, ktorá zaručuje stály lesk a mimoriadnu pevnosť a odolnosť. Na rozdiel od zlata, striebra a iných vzácnych kovov nespôsobuje alergiu a je nenáročná na údržbu. Tým sa radí medzi revolučné materiály vo výrobe moderných, aj nadčasových šperkov.

 Náušnice, náramky či náhrdelníky z chirurgickej ocele tu nájdete v novom výrazne ženskom šate a konečne si potvrdíte výrok, že chirurgická oceľ je materiál nového tisícročia. Ak radi kombinujete, v tomto prípade si prídete na svoje. ALEXIS MARTEN vám ponúka šperky výhradne z pravých a originálnych minerálov a shell perál. Jedná sa o veľmi kvalitný variant umelých perál, ktoré vo svojich šperkoch používajú aj poprední celosvetoví tvorcovia. Shell perly sú vyrábané zo substancií morských perál a perlete morských lastúr, teda výlučne z prírodných materiálov, a to spracovaním v prísnych laboratórnych podmienkach. Ich základ tvorí dokonale vybrúsená korálka z morskej mušle natretá perleťou. Výhodou je ich dokonalý tvar, vysoký lesk a v neposlednom rade najmä priaznivá cena v porovnaní s pravými kultivovanými perlami. Svojím zložením a najmä vzhľadom a hmotnosťou najviac pripomínajú pravé perly.

 ALEXIS MARTEN, to sú šperky pre súčasnú ženu, ktorá vyznáva staré osvedčené hodnoty, v podobe archetypu perly a drahokamu, kde návleky sú v 100% prírodnom hodvábe, zapínanie je v ozdobnom štýle a tým všetkým sa vyzdvihuje starosvetský šarm a luxus, ale táto žena tiež nemá problém pridať do svojho života nové prvky, vtip, hravosť a hlavne sa nebojí používať skratky. Pri šperkoch ALEXIS MARTEN si práve takúto maličkú, ale vysoko funkčnú drzosť môžeme dovoliť. Používa skratky, keď perly oddeľujeme drobnými korálkami z chirurgickej ocele, takže sa zachováva ozdobná funkcia, ktorá ponúka naozaj nádherný výsledok. V tomto prípade je nosenie kombinácie klasiky s modernou štruktúrou skutočným zážitkom a vyzdvihuje sa tým noblesa ženy, ktorá ani v dnešnom uponáhľanom svete nemusí byť zabudnutá.

Šperky ALEXIS MARTEN sú skutočne nadčasové a hodia sa pre všetky typy a vekové kategórie žien. Výber šperku závisí len od vášho vkusu a vnútorného nastavenia. Náhrdelník, náušnice alebo náramok tejto značky vám dodajú stopercentnú noblesu a zároveň jemnosť.

Vďaka chirurgickej oceli vám šperk nezhrdzavie, vydrží náročné podmienky a podrží vás v dôležitých okamihoch vášho pracovného i súkromného života. Zachová si svoju krásu naozaj dlhý čas. Navyše sú tieto šperky cenovo dostupné a vaša túžba po perlovom náhrdelníku sa teraz môže jednoducho naplniť. Všetkým ženám dopriala zážitok z perál jedinečná Coco Chanel. Biele perlové náhrdelníky v decentnej dĺžke umiestnila na čierne roláky, koktejlové šaty, kostýmy a vytvorila z nich synonymum elegantného šperku modernej dámy. Predviedla, že nemusia byť pravé, stačí, že sú pekné a dotvárajú celkovú osobnosť ženy. Kráľovná Alžbeta I. je ďalšia osobnosť, ktorá veselo a prirodzene kombinovala pravé perly so syntetickými.

 Vďaka značke ALEXIS MARTEN sa aj vy môžete stať kráľovnou v modernom svete nadčasovej ženy.