Ako si vybrať dobrú retiazku k prívesku

Internetový obchod citystorm.eu ako prvý na Slovensku ponúka zákazníkom možnosť si k zakúpenému prívesku dokúpiť aj retiazku, a to v dĺžke, ktorá mu vyhovuje. Prívesky, ktoré ponúkame, sú kvalitné krásne kúsky z chirurgickej ocele, buď v celokovovom prevedení, alebo v kombinácii so sklom, perlami a polodrahokamami. Zákazník si nemusí robiť starosti, čo s príveskom, ktorý je síce super, ale bez retiazky ho veľmi neponosí.

Tiež berieme do úvahy, že každý sme iný, niekto je drobnejší, iného len tak ľahko neprehliadnete. Niekto potrebuje retiazku do výstrihu, niekto druhý má radšej dlhšiu retiazku. Keďže rešpektujeme potreby našich zákazníkov, u nás si každý môže vybrať, akú dĺžku retiazky chce. Dĺžku retiazky zákazník jednoducho uvedie v objednávke, kde si buď vyberie z ponúkaných možností, alebo uvedie vlastnú dĺžku požadovanej retiazky.

Dĺžka retiazky je uvádzaná vrátane zapínania a v zapnutom stave. Ak teda chcete zistiť, akú retiazku vlastne potrebujete, stačí sa odmerať napríklad krajčírskym metrom, najlepšie pred zrkadlom, kam asi chcete, aby retiazka sadla.

Retiazky, ktoré dávame k príveskom, sú základné typy retiazok s oválnymi očkami a ich hrúbka je prispôsobená veľkosti prívesku. Nepôsobilo by veľmi pekne, ak by bol drobný jemnučký prívesok povesený na hrubej reťazi, rovnako ako masívnejší výrazný prívesok by pôsobil neadekvátne na tenučkej retiazke.

Niektoré prívesky majú veľké očko a je možné ich prevesovať z jednej retiazky na druhú. Sú však aj prívesky, ktoré po nasadení na retiazku nie je možné zvesiť. Toto treba pri výbere retiazky tiež vziať do úvahy.

A pre tých, ktorí sa stále nevedia rozhodnúť, akú dlhú retiazku chcú, ponúkame možnosť za drobný manipulačný poplatok pripojiť ešte k retiazke aj predlžovaciu retiazku, ktorá pridá k zvolenej dĺžke ešte ďalších 5 až 7 cm. Šperk tým získa na variabilite, je možné ho vynosiť k viacerým typom výstrihu. Táto varianta je tiež vhodná, ak retiazku s príveskom kupujete ako darček a nie ste si úplne istí dĺžkou. Pár centimetrov navyše môže byť rozhodujúcich.