6 VECÍ, KTORÉ BY NEMALI CHÝBAŤ V ŽIADNEJ ŠPERKOVNICi

šperkovnica (2)

Rovnako ako existuje nepísané pravidlo o tom, ktoré nevyhnutné basic kúsky by nemali chýbať vo vašom šatníku, tak rovnaké pravidlo platí aj pri výbere šperkov. Šperky by mali zároveň ladiť s oblečením a mali by byť ľahko kombinovateľné. My sme si pre vás prichystali TOP 6 šperkov, ktoré by mali mať svoje čestné miesto aj vo vašej šperkovnici.

1. Výrazný prsteň (kokteilový prsteň)

Prsteň, ktorý zaujme na prvý pohľad a vyrazí dych všetkým naokolo. Je to presne ten typ prsteňa, ktorý keď si nasadíte a vyrazíte do spoločnosti, pokojne aj vo vreci od zemiakov, nikto si to ani len nevšimne. Všetky oči totiž budú túžobne hľadieť napríklad na váš prsteň, ktorý je ozvláštnený pravou riečnou perlou výraznej fialovej farby. Jeden oslnivý šperk dokáže aj z úplne jednoduchého outfitu vykúzliť niečo špeciálne.

2. Perlové náušnice

Decentné, nenápadné, jednoduché, elegantné a napriek tomu oslňujúce ako to najžiarivejšie slnko. Či si už vyberiete uniformný pracovný odev, letné šaty, spoločenský outfit alebo len tak chcete s kamoškou vybehnúť na kávu, perlové náušnice by vás mali sprevádzať na každom kroku. Sú jednoducho nadčasové a ako doplnok, úchvatne pasujú ku každému outfitu.

3. Jednoduchý náramok

Krásny šperk nemusí byť za každých okolností výrazný, príliš prečačkaný či objemný. Blysnúť sa môžete aj jednoduchým náramkom. Či už si vyberiete tenký, romantický a nežný strieborný náramok s guličkou, alebo váš outfit doplní kožený náramok MAXIM, prípadne jednoduchý retiazkový náramok MARLEN, každý z nich bude jedinečným šperkom. V jednoduchosti je predsa krása.

4. Moderné napichovačky

Napichovacie náušnice sú jednoducho MUST HAVE. Nech sú v kurze akékoľvek trendy, svoje miesto v šperkovniciach žien po celom svete si ohrievajú už niekoľko rokov. Sú drobné, roztomilé a nemôžete s nimi nič pokaziť. Môžete si zvoliť len decentné bodky alebo výraznejšie - obohatené zirkónom či drahokamom.

5. Retiazka s príveskom

Retiazka s príveskom krásne oživí každý väčší výstrih. V našom e-shope si môžete vyberať zo širokej ponuky retiazok s príveskami. Stačí sa poobzerať a vybrať si ten, ktorý vám padne do oka. Jemná retiazka s efektným príveskom, ktorý môžu byť aj v podobe rôznych symbolov, geometrických tvarov, polodrahokamov či medailónov a iných tvarov. Pri výbere sa môžete pohrať aj s dĺžkou retiazky alebo si jednotlivé kúsky zaobstarať samostatne.

6. Výnimočný set

Základom každej šperkovnice by mal byť aspoň jeden pekný set –náhrdelník a náušnice, prípadne náramok a ich jednotlivé kombinácie. Ak si jeden takýto set zaobstaráte, už nebudete musieť riešiť, že vám náušnice neladia s náhrdelníkom alebo, že si k nemu jednoducho nemáte, čo obliecť.